Midsommar =)

Idag så fick Bella och jag vakna vid klockan 8.00 för först skulle vi släppa ut alla hästarna och sedan skulle vi gå ut och plocka blommor till midsommar stången med Iris. Vid klockan 10.00 åkte vi upp till Matilda och Moa. Vi började med midsommarstången efter 1,5 h var den färdig. Alla tyckte att den såg vidsen ut! Vi var ett 30 tal som var hemma hos matilda och Moa. Barnen som var där var Kewin, Oscar, Isabella m, Isabella a, jag, Nellie, Anna-Sofia, Hilding, Melker, Matilda e, Moa, Matilda f, Maja och elin sedan var resten vuxna.

Som förrett fick vi lite blandad mat. Sen gick typ alla barnen iaf för det var så jäkla varmt inne i tältet som vi hade. Vi gick och spelade kubb först. Vi körde alla tjejer mot Oscar och Kewin gissa vilka som vann? Såklart gjorde dom det. Sedan spelade vi brännboll, mitt lag förlorade alla gåger men jag gjorde iaf 5 rundvarv.
När vi hade spelat färdigt skulle vi få jordgubbar, grädde och vaniljglass. När alla var färdiga så skulle vi ha en turnering som vi barn hade bestämt. Det blev i brännboll. Första gången kan man säga att dom vuxna utklassade oss. Men andra gången vann vi med ett poäng =)

Sen gick vi in och kollade på inspellningar från skolavslutningen. Efter ett tag ropade Linda-Marie att middagen var färdig det blev potatis sallad och vildsvinskött. MUMS! När vi höll på att äta började dom vuxna sjunga snapps visor och dricka sig fulla. När vi hade ätit färdigt gick vi in och kollade på High School Musical 2. Medans några andra kollade på läskiga klipp som The Ring :S Efter ett tag så kom Linda-Marie upp med en kladdkaka och grädde. Alla tog varsin.

Vi åkte hem vid ungefär 00.00.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0