Hejsan ! :D

28/7 : Gjorde inte så mycket idag körde lite häst och sedan gick till Sonja och Stig med Bella.

När vi åt blåbärstårta sa stig så här: Jag vet vad en komiker är! En sån som man går till om man har problem ;))

haha nooot

29/7 Körde häst idag med mamma. Körde Zingo min lilla tjockis!

På morgonen åkte mamma , jag , bella , morfar och nellie in till kalmar till hästkleniken för att Bellas häst Sille hade så vassa tänder så att dom skulle raspas. ;) När han började så sprutade han in vatten och Nellie bara: Är det vatten? varför sprutar du inte det i han ? xD sen kom det typ en nordsvensk hans huvud var typ lika stort som hela Bisse kändes det som :) 
På hemvägen stannade vi i konsum för att ta  ut två packet ett från hööks och ett från ellos. Jag fick en jeans jacka och strumpor från ellos. Och från hööks köpte Bella och jag 3 grimmor , 2 grimmskaft , 2 godispåsar , 2 flughuvor :)

drar till Saga idag med Bella och Emily xD

Veckans låtar :)


Erik Saade - Sleepless


Taio Cruz - Dynamite


Ola - overdrive


sean banan - skaka rumpa

28/7

Nu åker snart hela familjen till kalmartravet. Kanske mobibloggar och jag ska se om jag hittar något som jag köper sedan brukar bella, jag och nellie sitta inne hos harry och käka hamburger tallrik och glass.. =) (y)

Här är en bild på dagens:


tröja: Cubus
Byxor: Kappahl
Svart linne: New yorker

sorry att speglen förstörde....

Frågestund

Ni har sett rätt jag ska ha frågestund bara ställ frågor :)


Jihhoo :)

Nu har Sonja och Stig kommit (y). har inte gjort så mycket idag men imon åker bella och jag in  till kalmar travet med mamma, pappa och nellie det kommer en dagens outfit =) Sitter och längtar tills fredag när Bella , jag , Saga och Emily ska sova över hos saga på fredag :) Då kan vi rocka igång som 80-tal igen som förra gången =)

Tävling kalmars dubbel :)

fredag:

Dagens resultat :

bisse 1:a jag körde
Ping Pong 0:a bella körde
Dalton: diskad bella körde
Sille: 6:a bella körde
Zingo 5:a Bella körde
Vilma: 0:a jag körde

intjänade pengar denna dag: 750 kr (y)

Lördag: Bella och jag åkte in till kalmar för att åka på grill kvällen inne på kalmartravet :) Vi hämtade upp evelina. Det var lite segt där men sen körde vi tävlingar fört var det den som kunde bygga högst torn med ballonger :D Sedan många andra med vi fick inte ett endatse poäng :S kom hem vid ca 22.30

Söndag:

Bisse 6:a jag körde
dalton: 0:a bella körde
Mellan 0:a Bella körde
Sille 6:a bella körde
Zingo 0:a jag körde
Sille 2:a Bella körde
Zingo 1:a montén jippie !! felicia Jansson var jätttte duktig som red honom :)

intjänade pengar idag: 500 kr montén hade inga prispengar


igga mitt feeejs ! =)

Nu gjorde jag det :S

nej , nu har jag gjort det igen jag har glömt bort att blogga :S om någon märker det igen skicka sms. :)

tävling

rösta på mina skor :) så röstar jag på dig.

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=QLCgwbT6Jekrzxq74aM9bGqqAbwSxfGCqGgaiyUpS5WHpDBibNg1#shoeGallery



http://nelly.com/designyourshoe/?obj=a4dkBmdEAQNioValgBvG5jNccyiI7yoWpH5rtWtrm8QPQoywnh1h#shoeGallery


Förra veckans låtar


The offspring - Why don´t you get a job?


Bert-Herman hunters - svettlöken åke


Bert-Herman hunters - kul att åka moppe

Tävling 17/7

Idag skulle Bella och jag tävla på östanåkra. Mamma sa hela morgonen att vi skulle ringa och strycka för att det var regningt hemma och det åskade. men när vi kom fram så sken solen över oss. Det började med att jag fick hjälpa Bella med Sille och medans hon skulle värma honom skulle mamma och jag sela Dalton :)

Det första loppet som vi skulle vara med i var lopp 5 och detg var Dalton. Hon kom 2:a eftersom att han var så lat så hann hon rycka norsken som han hade. Sedan var det Zingo och Silles tur. Sille varf diskad med Bella och jag kom 5:a med Zingo. Sedan skulle jag köra Vilma i kvalet, jag varvade nästan hästen som jag kvalade med. Gick 2.59 utan galopp nöjd =) Sedan var det Sille en gång till nu kom han 2:a med bella. Sedan skulle jag ut med Bisse han kom 3:a på tiden 3.12 nytt rekord med 10 sek snacka om att jag är nöjd. 350 rackt ner i fickan nu laddar vi tills Kalmars dubbel i helgen :)


13/7 :S

Idag åkte mamma, jag, Nellie och Bella ner till skoghult och badade. Eftersom att jag inte vågade gå i  för det var så kallt så skulle jag sätta mig på bryggan för att då sitta ner och gå i. Det var bara det att det fanns en förbannad mutter där som mina badbyxor fastnade i så jag drog typ sönder dom och alla bara kollade på mig :S För bella fattade inget !!!

Tjabba =)

Hann aldrig blogga dom senaste dagarna men det har inte hänt så mycket jag har typ bara tränat häst. :)

Igår var hela familjen i skoghult och badade det var skit varmt. Idag så ska vi tyå åka och bada och sedan ska vi åka till Kalmar för att Bella ska tävla med Dalton.

Ses  Hoppas att ni gillar värmen =)

Hejsan

Nu skriver jag in en sammanfattning :P

Torsdag: jag och vilma åkte in till kalmar för att kolla ¨på eclipse och fira henne :) käkade glass och filmen var skit bra , ska typ se den igen.
Sen åkte vilma och jag hem till min faster annelie och sov där.

Fredag: Jag vaknade vid 8.00 och vilma vid 8.30. Vi låg i sängen och väntade lite typ och sedan gick vi ut i köket och åt frukost. Vi satt på altanen. Eftersom att vi skulle in till stan så fixade vi oss sminkade och donade xD När vi var färdiga så spelade vi eyetoy skitkul man snacka om att jag kände mig dålig för att vilma vann över mig på hästkapplöppning :S Men jag menar inte på taskigt sätt.
Vi mötte upp emily på baronen. Sedan började vi shopping rundan jag köpte ett svart linne på Gina för 40:- rea , solglasögon vita H&M för 25:- REA , solglasögon rosa till Bella H&M för 25:- REA och en jätte söt top på Monki för 70:- REA :)

Lördag: Idag åkte familjen Axelsson till bödasand. På vägen stannade vi och köpte stallgrejer. Sedan åkte vi vidare när vi kom fram gick vi ner till stranden. Vi satt allra längst fram typ. Pappa och Nellie gick i direkt men det gjorde inte jag. jag gick i efter någon timme men bella och mamma badade aldrig. På vägen hem stannade vi på en kinaresturang och åt jag tog friterade räkor MUMS! När vi kom hem upptäckte jag att jag hade fått bikinimärken. Och det gillade jag faktiskt inte för att eftersom att jag har en knyt bikini så blev det ett rosett märke :S

Söndag: Gjorde typ inget :S

Måndag: Åkte ner till sjön med mamma och Nellie i skoghult alltså :D Det var skitvarmt jag fick leka med Nellie då skulle jag hämta en docka hela tiden xD

Tisdag:
 Inget typ :S

Onsdag:  Har varit hos min sjukgymnast Lovisa i Kalmar. Nellie tog blodprov och jag fick nya övningar tilld en förbannade korsetten ! Sedan åkte morfar och jag till konsum och pantade flaskor för 200 kr. Nu sitter jag här inne på habbo xD Ni som har det kan skriva sitt namn jag heter wowhihiwow nice namn elleerrr huuur !

Lovar att jag ska blogga mer
Jossan <3

Hejsan

nu låvar jag att jag kommer att börja blogga varje dag ! Jag har absolut inte hunnit men nu ska det bli ändring kommer skriva en samanfattning om allt som hänt

God morgon ! =)

Har ni sovit sött?

Vaknade typ hela natten för att Nellie skrek :S Sen försov jag mig. Men en sak var bra det var att jag åt kladdkaka till frukost för mamma och Nellie bakade den igår =)

Nu sitter jag här och bara längtar tills ikväll Vilma, jag och Klara ska gå på Eclipse vid 21.15 och sen sover Vilma och jag över hos Annelie (min faster) tills fredag och då kommer vi att shoppa med Emily. Och sen på lördagen så ska typ hela familjen "Axelsson" åka till Böda sand på Öland, Jiiiihooo!


Snygg bild va???


RSS 2.0