KM

Sa ju att jag vann km med Bisse på nya rekordet 3.01 :) Här kommer bilder:


I defileringen

I provstarten

Det sötaste ekipaget av alla :)

31 oktober

Idag var det en shoppingrunda i kalmar med hela familjen. Hittade lite saker men köpte nästan inget själv. Innan vi åkte hem åt vi Thai mat utanför citygross :) 
 här kommer bilder på det jag köpte:


Deichmann 299:-

Dinsko 349:-

Datamus ö&b 89:-

strumpbyxor x2 cubus 99:-
strumpor lindex 79:-

Mörka jeans lindex 299:-
Ljusa jeans Bikbok 499:-

Pyjamas cubus 199:-

Tröja Bikbok 75:- (fick av Bella)

Nikon kamera 1199:- (julklapp av mamma & pappa)
+ present till Vilma :)

Mobilblogg.... Vaknade nyss nu ska jag sna...

Mobilblogg.... Vaknade nyss nu ska jag snart ut i stallet innan vi åker till kalmar och shoppar.... Vad ska ni göra en söndag som denna?? =)


Sandra :D

Orkar inte berätta om hur kvällen har varit men alla bilder finns på fb och jag kanske lägger upp några imon efter vi har kommit hem från Kalmar...

Vann KM idag med Bisse på 3.01 :D


26 oktober

Första lektionen var engelska med Linda eftersom att Henke var typ sjuk..... På ea:n hade jag, Emily och Elin engelska igen. Matten som vi hade efter de lektionerna gjorde dagen inte bättre... Men Vilma och jag satt typ och snackade hela lektionen :D På gympan spelade fotboll halva tiden ungefär, och jag stog i mål en kort stund, innan vi slutade. Släppte in tvp mål, och då tyckte mitt lag att jag var för dålig typ... ;)  Tränar inför bolldagen (en dag i vår skola där vi spelar tre bollsporter, 7ans tjejer mot 8ans och 9ans och 7ans killar mot 8ans och 9ans).

Nu ska jag ta tag i no läxan innan jag tar och går till sängs :D

25 oktober

Var tvungen att vakna vid klockan 5.35 eftersom att Bella är hos Annelie i Kalmar och kommer att sova där hela veckan för att hon praoar på Kalmar travet. Men tillbaka till verkligheten.

I skolan hade vi först klassråd och vi har bestämt oss för att ha ett disco i folketshus. Efter var det NO det är så boring!! Efter det hade vi rast och vi körde sanning eller konka på min mobil :D Efter rasten hade vi franska. Och efter det hade vi ea jag hade svenska och fick börja läsa outsiders.

Nu ska jag gå ut med Frasse och Nemo som kom idag... ;)


Jag just nu kanske lite oseriös eller??

Vem passar den bäst på??


Paris Hilton                                vs           Katy Perry

Vem bär den bäst skriv din åsikt.... :D

Källa: www.msn.se

23 oktober

Heldag idag på stan med några tjejer :D Jätte kul hade vi bara att jag har väldigt ont i fötterna just nu, för vi var där inne från 11.00-17.00 så kanske ni förstår varför jag har så ont... Lägger in bilder på det jag köpte sen ska jag lägga mig för det är tävling imon.


bh lindex 129:-

Emilys bild men jag pallade inte ta en.
Fotbolls vantar :- (Emily betalade 50:-)
Trosor Aima 149:-


22 oktober

Idag fick Nellie åka bussen med mig hem för att vi skulle in till Kalmar för att jag skulle tävla med Zingo på Kalmar travet :D Jag slutade 3:a på 2.39,5 nu laddar vi om tills söndag ;) Imon blir det heldag på stan med några tjejer från min klass....

Bye Bye!!

21 oktober

Skola idag... Det var en seg dag typ den längsta av alla. Började med en lång no lektion. Sen var det syslöjd och jag håller med min andra lovika vante. Efter det var det matte med KP. :S Efter det hade vi lång matrast och körde vi sanning eller konka på min mobil. Hela klassen var med förrutom Alex.

Efter skolan åkte jag till skyttet och jag fick 193 :D Elin skruvade och jag fick nytt rekord.


Fritte :D

Hann inte skriva om detg igår för jag skulle göra franska läxan men nu gör jag det...

När Vilma och jag kom till fritte var alla redan där. Vi körde ett frågespel och jag tror att det var Vilma som vann. Vid 19.30 åkte Elin hem för hon ville inte gå när det ösregnade ute. När hon hade åkte hem så körde vi sanning eller konka på min mobil och sen körde vi på det värsta som man kunde göra och det vill ni inte veta.


20 oktober

Hemma efter en joggingtur med Emily och Vilma. Eller rättare sagt var det bara Vilma som joggade ;)
Efter nästan 100m stannade Emily och jag för att vi hade håll och sen kom vi inte igång igen. Så vi gick resten av vägen.

Skolan idag var bra en kort dag jag tycker att det är den näst bästa skoldagen efter fredagar då... Hade först teknik och vår bro höll 35kg ungefär. Efter det var det ett långt svenska pass i min grupp så är ju Joel, Alex och Elin med också. Medans Alex läste snackade alla andra xD Sista lektionen blev so vi skulle göra vårt eget fantasi kommun. Jag började lite ska ha ett jätte shopping center där =)

Nu ska jag snart dra ner till fritte sitter på Vilmas dator hemma hos dom då.

Dagens outfit


kofta - någon stans på öland
linne - H&M
jeans - Kappahl


19 oktober

skolan idag igen då... Lång och seg dag ska snart gå och lägga mig men innan ska jag passa på att blogga :)

Första lektionen var engelska jag fick översätta en text med Alva, sen skulle vi göra engelska vagnen sista men elin och jag körde 20 frågor. Ni vill inte veta vad jag tänkte på som Elin skulle gissa på. Kommer inte redigt ihåg vad vi hade mer. Men på rasterna laddade jag och Emily ner jätte många appar till min mobil, bla en pruttkudde.
Som sista lektion hade vi gympa och då hade vi handboll med Veronica, jag fick inget bra första intryck på henne för hon sköt en stenhård boll i magen på mig. Sen smällde hon upp dörren rakt på Elin f och Emily :S

Ska sova nu ses :D

18 oktober

Tjabba , idag var det skola som vanligt det började med att vi hade klassråd. Nu har vår klass äntligen bestämt oss för att ha ett disco och att vi ska försöka samla ihop pengar så att vi kan åka till Stockholm i 9:an. Direkt efter var det bara att hämta no grejerna det värsta ämnet tycker jag fattar lixom inget typ... Men nu sitter jag bredvid Alva så att hon kan hjälpa mig. Sen var det rast upp på fa som vanligt. So med Linda väntade. Jag tycket nog att det är rätt okej men lite segt nu när vi håller på med kommunen. Efter 10 min rast hade jag, Elin och Karl franska, vi hade läx genomgång. Klarade den. :) Som sista lektion hade vi svenska på ea:n ...

Nu sitter jag här och ska precis blogga på Elins och mins nya blogg som vi fixade idag :D

www.twobestfriendslive.blogg.se

17 oktober

Idag har det varit en allmänt seg dag. Det är söndag den näst värsta dagen på veckan. Jag fick hjälpa mamma med stallet och sen körde vi Zingo och Bisse tillsammans. Efter det har jag hållt på med mobilen, datorn och spelat fifa 10 =) Nu ska jag gå ner och kolla på teven. Har ingen att gosa med för att Nemo och Frasse har åkt hem igen efter en helg hos oss. Måste lägga mig tidigt för jag ska vakna vid 5.30 för att hinna med duschen innan skolan.


Mobilblogg. Sitter och gosar med nemo och ...

mms_img46425 (MMS)

Mobilblogg. Sitter och gosar med nemo och frasse


xperia x8


Igår fick jag denna mobilen av Annelie. Det var en tidigare julklapp :) Snacka om att jag blev glad jag kunde knappt säga tack! =)

Skriv in era nummer


16 oktober

Idag vaknade jag vid klockan 8.00 var oehört seg efter igårkväll. Vaknade idag av att jag kände en spya i min säng. Det var Nemo som hade spytt! Vid klockan 10.00 var jag uppe med Pajjan i paddoken för att Kajsa skulle rida henne i ridlektionen. Svinen har bökat idag med i Iris trädgård. Nu ska jag longera Bisse =) ses senare kanske.

Om ni vill se bilder från tjej festen finns dom på Ebbas facebook. ;)



15 oktober

Berättar lite om dagen igår när jag hade min tjejfest :D

Jo den började vid klockan 18.00 alla tjejer kom då och vi gick upp på mitt rum och jag öppnade presenterna och då kom Herman (Nellie bjöd in han i bussen).
Jag fick: presentkort på många olika ställen, pengar, tröja och nagelack. Av Vilma ska jag typ få någon annan gång för hon hade inte varit inne i Kalmar. Vi kollade på "30 days of night" en skräckis sket nästan på mig. Delade stol med Elin P så vi blev inte lika rädda då. Efter filmen var alla varma så vi gick ut och Herman skrämde livet ur oss! När vi kom in igen tog vi tusen kort typ. Sen skulle Herman hem, men vi bara fortsatte. Efter ett tag skulle några andra hem med och sen mer och mer. Tillsist var det bara Emily, Vilma och jag kvar. Då skulle som med åka hem.


21.47

Hejsan, kom hem från fritte för ett tag sedan. Har pratat lute med pappa, mamma och Bella. Gjorde några lag som borde gå rätt bra tror jag.

På fritte var jag först med Elin, Vilma och Emily. Vid typ 19.15 gick vi till cykelvägen för att möta upp Joel och Tobbe. Dom skulle med till fritte då. Sen var vi med dom också typ hela tiden....

Hejdå! ♥

13 oktober

Kom hem från utvecklings samtalet för en stund sedan. Allt var bara bra! Som ni kanske märker så ghar vi haft en kort dag idag först ett pass med teknik med Stefan där Edvin, Alfred, jag och Alva är i en grupp som ska bygga en bro som ska hålla väldigt mycket vikt på. Efter det hade vi svenska lång pass! Jag, Joel, Elin och Alex är i en grupp idag läste vi klart Kallt som i graven som den heter. Den handlar typ om uteliggare och sånt. Sen spelade vi ett spel som hör till den boken då. Joel vann  jag kom sist. Något som jag absolut inte ville. MEN MEN man kan inte vara bra jämt. Inte för att jag är det men ändå. Sista lektionen var so slutade 10 min tidigare än vad vi skulle gjort. Linda är ju bättre än Eliza!

Som ni hörde så kom jag hem för ett tag sen, är godkänd i alla ämnen. Jag sa att när man har Krille på gympan blir det världens piss lag! Så jag har fått äran att lämna in några förslag på lag. ;) När jag kom hem gick jagoch Nellie ner och kollade om dom hade skjutit nåt. Dom hade skjutit 4 älgar. 1 skit stor tjur. Sen kom Bill och öppnade åt oss så att vi fick se deras kroppar. 

Senare blir det fritte med Vilma, Emily och Elin. Här får ni dagens outfit dock inte den bästa men det går väl.


jeans Kappahl
hoodie Kosta
T-shirt New yorker

12 oktober

hann inte blogga... Men jag ska göra det nu!

Vaknade vid 5.30 för att hinna ta en dusch, råkade däremot bli 25 min lång. Sen åkte jag till skolan då. Lång dag så jag är lite seg just nu. Gympan var ahndboll man kan ju inte säga att Krille är en bra idrotts lärare. Jätte tråkigt är det att spela när han har det. Mitt lag förlorade varje match typ. men men det är bara gympa.

På fredag har jag födelse dags fest!!


Gårdagen

Hej!

Hann inte skriva vad Vilma, Elin, Emily och jag gjorde igår så jag gör det nu:

Emily och jag vaknade typ först av alla, och då gick vi upp och åt frukost med Emilys lillasyster och spelade kort. När Elin och Vilma vaknat åt dom också frukost, och spelade kort, sen kollade vi på film.
Först blev det The Last Song och sen såg vi typ halva Sex And The City, för då ville Emily ha vaniljmuffins-smet.. ;) Så då gick alla ut i köket och hjälpte henne lite med det, men helt plötsligt kom det en RÅTTA utspringandes!
Så vi skrek jättemycket och hoppade upp på stolarna, och stog där ganska länge men råttan kom inte ut igen (den blev nog ganska rädd för oss, haha). Men efter vi ätit upp lite av smeten Emily gjort så hade vi lite kuddkrig, och efter några timmar var det dags att åka hem..


21.33

Hello , kom nyss hem från bion Eclipse den var skit bra (såklart). Nu väntar vi på att Elin och Vilma ska komma hit, sen ska vi äta pizza och antagligen se på film. Blir någon med Robert Pattinson, eller kanske en skräckfilm. Får se om vi vågar det! ;)


Emily och jag ♥

18.07

Nu drar jag snart till bion ska gå med Vilma, Emily och Elin ;) Eclipse nån månad efter men nu är den i alsterbro :D

Dagensoutfit:


byxor kappahl
kofta gina tricot
t-shirt new yorker

16.29

Hejsan!

Lång dag idag då, men det var okej. Den bästa lektionen var franskan vi fick lite saker av Irene (som vi inte får säga). Efter skolan följde jag och Elin med Emily hem.... Nu har vi precis ätit smällt macka med fullt med smör ;) Och just gjort en kladdkaka av en annan sort :D Nu ska vi snart kolla om den är färdig

ses  ♥

14.13

Kom hem från skolan för 10 min sen nu sitter jag här och äter kladdkake muffinsen som jag gjorde igår, och mormors kanelbullar :) ska snart ut och köra zingo och bisse så att jag hinner åka till fritte.... Kanske bloggar innan jag åker dit här får ni en bild. Bli inte förrvånad när mitt huvud sticker upp från min feta mage jag äter nämligen sötsaker varje dag och just nu tränar jag inte. Jag är ett feto!!!


MobilBlogg..... Sitter och laser med el...

dsc00345 (MMS)

MobilBlogg..... Sitter och laser med elin, alex och joel. Kallt som I graven heter den


Satte precis in dom! Kladdkakemuffins

dsc00344 (MMS)

Satte precis in dom! Kladdkakemuffins


17.44

Kom hem från skolan för nån timme sänn.... Just nu mår jag piss är yr i huvet och jag kunde inte köra bisse idag
:/ Iaf så ligger jag nu i sängen kan inte sitta speciellt länge på datan innan jag kommer att må piss igen! kanske bloggar senare men troligtvis inte


Idolfavoriter :D

Tänkte lägga in vilka som är mina favoriter tills fredag :)


Geir Rönning

Jay Smith

Linda Varg

Elin Blom

Minnah Karlsson

Skolan nu!

Sitter här i vårt klassrum och latar mig med Emily och Elin , blev precis färdiga med maten. Innan det hade jag Franska, kollade på film lita fakta om paris var det. Lite konstigt var att vi hade franska och dom pratade svenska i den.:) Senare blir det set med KP... Förresten så tävlade jag med Zingo och Bisse. Zingo slutade 3:a på 2.40 :) Bisse blev diskad men pappa sa att han troligtvis hade vunnit om han inte hade blivit diskad. Nu ska jag kolla lite mer sidor sen kanske det blir fa innan vi går in :D

Emily fixar kanske lite mer på min blogg senare ikväll :) Nu ska jag dra

ses ♥


EMILY GÄSTBLOGGAR!

Tjenare allihopa!

Det är Emily från Sixys-bloggen här. Har hackat mig in på Jossans blogg här nu va, och tänker förstöra den..
Haha! Nejdå, jag bara skojar ;) Är bara här för att fixa in nedräkning-till-Breaking Dawn-widgeten, sen ska jag logga ut och återgå till att fixa vampyrbilder.
Hoppas du inte blir alltför arg på mig, Jossan! ♥


*evil laugh*

14.55

Kom hem för en timme sen kanske... dagens outfit kommer senare jag ska bara skriva lite om dagen :)

8.00 - 9.00 matte
9.00 - 9.20 rast
9.20 - 10.10 bild
10.10 - 10.30 rast
10.30 - 11.30 gympa, emily fick sin drön uppfylld ;)
LUNCH
12.10 - 13.10 engelska (med Henke:D )

Ska snart gå ut och fixa lite grejer i stallet och sen tror jag att jag ska ta lite bilder osv

ses ♥


youcame LOVE!

RSS 2.0