STADIUM SPORTSCAMP 2011

3-9 juli är Vilma och jag i Norrköping ;) Gud vad kul detta kommer att bli vi ska på multi sporterna är basket, bordtennis, brottning, dans, fotboll, friidrott, golf, gymnastik, handboll, innebandy, simning, sportskytte och tennis :D

Dagens outfit


(Jacka stadium)
(skor skopunkten)
byxor bik bok
tröja h&m (present av Vilma)


Ses ;)

17 november

Hello, idag har det varit en kort dag i skolan men ändå lång. Slutade vid klockan 13.30 ;)
Som första lektion hade vi teknik och då skull vi ha prov. Jag bara gaah! Jag kan ju inget av detta medans alla andra bara skrev så satt jag bara där och typ glodde :S Efter det skulle vi ha världens längsta svenska pass och eftersom att vi ska ha prov imon så fick vi jobba lite på det. Men jag kan fortfarande inget av det ;) Som sista lektion hade vi so. Vi fick läsa biblen :S Och sen slutade vi :D


Dagens outfit


(Jacka stadium)
(Skor skopunkten)
Linne Gina
Tröja Gina
Lack leggings gina

Hejjs ;)

Ska du vara med?

Hello!

Jag har tittat runt på olika bloggar och hittade en tjej som har en tävling jag ska va med i! :)
Det är en tjej som heter Laila som har tävlingen i sammarbete med lyxtjej.se. En bra sida med mycket fint smink!
Man får också super mycket saker om man vinner så då passade jag på, för allt som man vinenr får man. Haha, perfekt va? Man skulle ju också få välja en produkt från sidan också, och då valde jag denna:


Det här är resten som man med kan vinna i tävlingen ;)

15 november

Hello, var hemma från skolan idag mådde piss!!

Vaknade först vid 6.30 gick ut och släpte ut mina hästar, när jag kom in somnade jag igen och vaknade vid 11.00 :) Idag har jag bara gjort läxor suttit vid datorn och helt enkelt degat hela dagen så det finns inte så mycket att skriva om men jag ska iaf till skolan imon ;)

Ett år sedan ;)

haha, nu känns det som om jag inte har bloggat på typ år och dar. Men jag tar tag i mitt liv nu och börjar blogga igen.

12 November
idag hade min klass disco i folketshus. Blev väl rätt okej bortsett från att 3 stycken förstörde hela kvällen. Jag dansade med bla Tobbe, Edvin och Herman. :) Kommer upp lite bilder sen och visa har Alfred tagit med, han tog 70 bilder på en lampa :S haha, sån humor har han xD Men nu ska jag mocka så ska jag dra till Kalmar sen och kolla när Elin f ska tävlings dansa ;) Tror att det blir Vilma, Alva och jag men det var inte säkert att Vilma skulle med men ses ;)

Bloggtips


(tryck på bilden för att komma till hennes blogg)

Har själv nu läst igenom hennes blogg och hon bloggar väldigt bra, kul är det att läsa den och jag rekommenderar den stark. Så varför kan ingen av er passa på att kolla ;)

R&K <3








Inspelningen av ”Breaking Dawn”, som är den fjärde och sista delen i ”Twilight”-serien, har flyttat till Rio de Janeiro, där Robert Pattinson, 24, och Kristen Stewart, 20, fångades på bild under en het kärleksscen i går.

 

De båda huvudrollsinnehavarna, som ju sägs vara ett kärlekspar även privat, höll om varandra och kysstes passionerat ända tills regissören ropade ”bryt!”.

Se Rob och Kristens heta scen i bildspelet ovan!

Källa: www.msn.se


6 november

Hello, idag åkte Elin och jag in till travet med mamma, pappa och Nellie. Vi skulle passa Nellie vilket inte gick så jätte bra ;) Vi lekte i dusch halen och vattnet var på där inne så Nellie blötte ner hela mig. Sen skulle vi då gå till Donald för att Nellie skulle absolut ha en korv. När vi kom dit så tog jag och Nellie en korv, det tog ca 5 min för mig att äta den och 10min efter jag hade ätit upp min korv skulle Elin ta en och när Elin hade ätit upp sin ja då var Nellie redan färdig loxom... :D När vi kom hem hände det väl inte så mycket vi satt på datorn och så. På kvällen så skulle vi spela ett fråge spel med mamma, pappa, Bella, Nellie sen Elin och jag med då. Elin och Bella var på ett lag (det rosa laget), pappa och jag var på ett (det blåa laget) och Nellie och mamma var på ett lag (det gula laget). Men det var pappa och jag som vann :)

Vi somnade 22.45 ungefär =)

Ses♥

Hello, ska snart åka till kalmar travet me...

Hello, ska snart åka till kalmar travet med elin ;) Vad ska ni göra idag då?:)


5 november ;)

Hello, vaknade för cirka en timme med blod på kudden.... :S Det visade sig att jag hade fått näsblod när jag hade sovit. Så nu ska jag tvätta min kudde. Nu ska jag gå ut och mocka sen drar jag till Elin och tillbringar dagen med henne i kalmar typ :D Jag tyckte att ni bör veta att min dator snart pajjar... Eftersom att det står bara byt batteri och man bara ah, okej. Men jag har ju inga batterier. :S Men nu ska jag gå ut så jag kommer iväg ;)

Bye bye♥

4 november

Hello, nu sitter jag på pappas dator och bloggar, eftersom att min dator är upptagen av Saga och Bella ;)
Kom typ nyss in från stallet allt gick lite snabbare eftersom att jag spelade musik hela tiden. :D Men nu smart som jag är har jag kommit på att jag behöver en klänning till vårt disco den 12 november. Jag var ju inne igår men jag tänkte inte på det då... :S Men jag tror att jag kan beställa från h&m och hoppas att det hinner komma innan =)
Som ni ser håller Bella på och fixar min blogg lite. Allt är inte riktigt klart än, men jag hoppas att Bella kan göra klart den någon gång.

Nu ska jag lyssna på musik och kolla på klänningar som man kan tänka sig ha på ett disco. :D
Ses ♥

Shopping :D


bh h&m 99:-

Stickad tröja Gina Tricot 100:-

Ldb kräm H&M 32,90:-
Graffiti nagellack Kicks 55:-

Hood tröja Bik Bok 149:-

Linne H&M 69:-

Bilder från när Elin och jag var :)


Elin läser recept ;)

Haha :D

Elin och jag tänkte göra muffins i domma ;)

Såhär blev dom sen :P

Elin & jag :)

Elin skulle på hallowen discot ;)

Jag sminkade :D

Hanna innan som skulle gå =)

Två bra låtar :D


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

Rihanna - Only Girl

bella

ja, bella gästbloggar..
håller på med jossans design, men hon får säga vad hon vill men jag fortsätter imon, man orkar inte sitta här vid den här tiden, faktiskt!

2 november

Nu är det den andra dagen på november och jag kan säga att jag inte precis gillar det...Vaknade vid 8.15 idag för Bella skrek på mig i trappan att vi skulle gå ut. Nu när jag har kommit in efter att jag har mockat och så, så ska jag snart åka till Elin :P För att tillbringa en dag med henne. Jag kommer att ta med min kamera det blir väl kanske lite roliga bilder. Det brukar det bli när vi är tillsammans :) Nu ska jag fixa min  blogg lite..

SES♥

1 november

Hann inte blogga. Men idag hände det typ inget. Vaknade vid klockan 8.00 eftersom att Nellie hängde över mig och då gick jag ut med Bella för att ta ut hästarna och mocka :D Eftersom att jag fick en ny kamera så var jag ute och fotade lite på hästarna och så. Bilderna kommer ikväll. Från klockan 14-18 kanske Bella och jag höll på med vår hemsida www.ijaxelsson.weebly.com men den är inte färdig än. Det var väl allt jag hade och berätta och jag kanske ska få låna ett russ :)

Hejdå♥


RSS 2.0