20/6 :)

Hejsan ,
har inte orkat blogga.. Men idag är det bara en slappdag, inga hästar att träna. Och dom tävlade igår så det  blir ingen träning idag..
Uppdaterar mer ikväll :)

I´m back on track !

Hejsan , ska ta tag i mitt bloggande igen här :) 

Idag började vi med  teknik och vi fick ha Mary? :O (vår syslöjds fröken) .. Fick ha en massa syslöjds teori. Efter det så hade vi svenska och innan vi började den så fick några hämta våra strumpor som vi ska sälja i klassen för att kunna komma till Stockholm. PÅ svenskan hade vi en ordstaffet.. Jag var med Ebba, Fellan, Alva och Edvin. Vi vann "snabbhets grejen" så vi fick 16 plus poäng, och sen hade vi många rätt också ;) S det slutade med att vi vann. Sen var det halvklass på so:n. Först hade nyhetskryss sen hade vi som en sammanfattning av allt vi hade gått igenom den här terminen. Jag fick vara med Tobbe, Karl och Alfred och vi vnn med typ 2000 poäng ? :)
Men nu ska jag äta och sen ska jag ut till Alsterbro och kolla på film med Vilma, Emily och Vilma :)

dagens outfit 8/6 :)

Shorts USA | Linne BikBok | (converse USA) |

Tävling !

Jag är med i en tävling hos www.vadfanskajagheta.se där man kan vinna valfritt märkesplagg från www.brandsinfashion.com, ta chansen och va med du med! 

Tävlar om en cool vit iphone 4 ;)

Den är sjukt snygg och jag bara måste ha den!! Jag tävlar om den här iPhonen hos http://modellinglove.se/2011/may/tavling-vinn-en-vit-iphone-4.html

Var med du också!;)

RSS 2.0