Tävling


Jag är med i en tävling som är ett samarbete mellan Vivistyle och Dollyblond där man kan vinna en valfri vara på Vivistyle.se.

Om du också vill anmäla dig går du in HÄR för mer information.
Det fanns så många fina kläder att välja mellan. Men tillslut valde jag den här klänningen:

tävling
Tillslut valde jag Front Bow Simple Dress


Dagen efter Midsommar xD

Idag så vaknade jag vid klockan 10.01 jag har aldrig sovit så länge. Sen gick jag ut och körde häst. Har väl inte gjort så mycket mer. Men imon kommer det att bli kul jag ska följa med Vilma och åka ut på flotten, åka ring, vattenskidor och paddla kanot. =) 

Förresten tycker ni att jag ska lägga in dagens outfit?

Sedan kollade jag om artisterna till rixfm festival hade kommit och det hade dom jag lägger upp dom här =)
 

Anders Fernette

Anna Bergendahl

Apollo Drive

Broken Door

Erik Grönwall

Linda & Velvet

Love Generation

Rebound


Midsommar =)

Idag så fick Bella och jag vakna vid klockan 8.00 för först skulle vi släppa ut alla hästarna och sedan skulle vi gå ut och plocka blommor till midsommar stången med Iris. Vid klockan 10.00 åkte vi upp till Matilda och Moa. Vi började med midsommarstången efter 1,5 h var den färdig. Alla tyckte att den såg vidsen ut! Vi var ett 30 tal som var hemma hos matilda och Moa. Barnen som var där var Kewin, Oscar, Isabella m, Isabella a, jag, Nellie, Anna-Sofia, Hilding, Melker, Matilda e, Moa, Matilda f, Maja och elin sedan var resten vuxna.

Som förrett fick vi lite blandad mat. Sen gick typ alla barnen iaf för det var så jäkla varmt inne i tältet som vi hade. Vi gick och spelade kubb först. Vi körde alla tjejer mot Oscar och Kewin gissa vilka som vann? Såklart gjorde dom det. Sedan spelade vi brännboll, mitt lag förlorade alla gåger men jag gjorde iaf 5 rundvarv.
När vi hade spelat färdigt skulle vi få jordgubbar, grädde och vaniljglass. När alla var färdiga så skulle vi ha en turnering som vi barn hade bestämt. Det blev i brännboll. Första gången kan man säga att dom vuxna utklassade oss. Men andra gången vann vi med ett poäng =)

Sen gick vi in och kollade på inspellningar från skolavslutningen. Efter ett tag ropade Linda-Marie att middagen var färdig det blev potatis sallad och vildsvinskött. MUMS! När vi höll på att äta började dom vuxna sjunga snapps visor och dricka sig fulla. När vi hade ätit färdigt gick vi in och kollade på High School Musical 2. Medans några andra kollade på läskiga klipp som The Ring :S Efter ett tag så kom Linda-Marie upp med en kladdkaka och grädde. Alla tog varsin.

Vi åkte hem vid ungefär 00.00.


23 juni !!

Hejsan , jag vet jag har dålig uppdratering men jag ska bättra mig! Idag har jag inte gjort så mycket jag har fixat med hästarna och sedan spelade Bella och jag sims 3. På kvällen red Bella och jag ut på Zingo och Mons jag red Zingo och hon red Mons. Men när vi nästan var hemma så ville Bella se hur det såg ut när jag red honom så jag hoppade upp! Det var jätte svårt för jag red i mina jeans. Bella gap skrattade åt mig resten av vägen typ för jag var så liten på honom  xD  
Förresten finns det någon som har monté licens som vill tävla med Zingo i monté?

/Josefine <3

Kolla !!! :D

jag lovar ni måste kolla :3

http://www.youtube.com/watch?v=Jxb-XfzPguM

.

.

Tjabba

Hejsan , jag har inte bloggat på ett tag men det har inte hänt så mycket förutom att det har varit skolavslutning. Men jag har tyvärr inga bilder. Äntligen så fick man sluta skolan , som man har längtat efter det. Idag kommer min header att komma upp och jag ska uppdratera hemsidan www.ijaxelsson.weebly.com har jag tänkte mig.

Tävling med Zingo på söndag i Halmstad han har sista spår alltså spår 15 i loppet. Sedan går jag och längtar tills den 28 juli då jag, Bella och Saga kommer att åka till Gotland för Emily kunde inte men egentligen så måste hon följa mé !!!
Ses <3

PAUS

hejsan , jag skriver det nu så ingen behöver undra varför jag inte bloggar.
Jag måste ta en paus från bloggandet . Men jag kommer tillbaka på onsdag xD beror på att jag inte hinner blogga

Shopping med Vilma


Tröja från Gina 99:-

Shorts från Gina 99:-


Bikini New Yorker 89 :-
Mascara 99:-
Bh Cubus 99 :- Ingen bild !

Idag i skolan hade 6:an cykeldag ! xD Men den blev ju inte speciellt lyckad för vi var färdiga med den alldeles för tidigt. Men efter skolan följde jag med Vilma hem efter skolan, för vi skulle åka in till Kalmar och shoppa. Jag hittade det ovanför men det blev lite konstigt för bilden kom högst upp.

Kalmar med F-6

Igår vid klockan 8.10 bar det av till Kalmar. Vi skulle gå på trekrona museummet och Kalmar slott. Men eftersom att det alltid är yngst först så fick 6:an gå in sist!! Elin och jag tänlte sitta dredvid varandra men det gick inte för ett pucko tog den platsen när vi hade satt oss där. Så då gick jag fram längst fram och fick sitta precis vid fönstret där chaffören sitter med Vilma och stakars Elin fick sitta bredvid Lillemor. :S När vi kom fram var det ungefär en timme kvar tills vi skulle vara på kronan museummet. 4-6 var en grupp och F-3 var den andra. Kjell tog fram bränbolls grejer men det var bara Albin som spelade med honom alla andra gick typ ner till sjön och kollade. Men vi var inte vid sjön så länge för Elin, Vilma och jag alltså alla som gick till sammans har fågel fobi ! När vi var vid Baronen frågade vi tre om man kunde få gå in på baronen ! Vi fick gå in där i 10min Vilma köpte ett par shorts på Gina xD Sen fortsatte vi att gå dit.
Men orkar inte berätta mer nu. Jag kom hem vid 15.45. Idag ska jag följa med Vilma till Kalmar och shoppa så det kommer bilder sen.
/Jossan <3

Hejsan

Bloggade inte igår men jag skriver vad jag gjorde igår här :

Det var  en seg och trött dag igår. Mamma, pappa, jag och Bella fick lasta hö till hästarna det var väl ungefär ett 600 tals balar. Så det kan man vara rätt trött efter ! :S Men idag ska F-6 åka till Kalmar där ska vi gå på slottet och något mer.

Hejsan

Äntligen är man inne och kan sätta sig framför datorn efter en lång dag i Tingsryd med mina hästar.
Såhär blev resultaten:

Risslas Cannabis lopp 2, 6:a tid 3.22,3*
Zingo lopp 4, 0:a tid 2.44
PingPong Pan lopp kval 2, tid 2.55,6 ej godkänd ! Med sex tiondelar liksom ! :S Bella körde honom.

Men det blev en lykad dag för Bisse iaf. Nu ska jag läsa på fysik och kemiprovet som jag ska ha på onsdag.
/Jossan <3

Nys kommit in !

Har just kommit in från stallet jag ska tävla imon så man måste fixa mycket dagen innan, men nu är jag äntligen klar med det och sitter i soffan med datorn i famnen och kollar på friidrott på teven ska fixa popcorn nu med. Skolan såg ut såhär:

Dagen började med en bildlektion, eftersom att åk 6 inte har tränat så mycket på våran låt så tränade  vi på den typ halva lektionen sen fick vi gå ut och måla. Elin och jag fick gå in och hämta en penna så vi fick höra Palle och Moas låt när dom tränade. När vi kom ut sa Elin bara såhär: Snacka om 70 tals låt, dom som sjöng måste haft hippie kläder xD
Efter bilden gick vi in i klassrummet och åk 6 fick planera cykeldagen som vi ska ha på tisdag. Sen var det dags att bege sig mot Bäckebo och ha engelska. Vi fick ett prov på engelska gloser det var 48 stycket som man skulle kunna. Jag skrev på alla men jag tror inte att jag har alla rätt.
När vi kom tillbaka till alsterbro var det lunch och sedan gympa. På ympan hade vi 60m, kast med liten boll och längdhopp, det gick inte så bra för mig men Emily och jag dampade oss lite ! Efter skolan följde jag med Emily hem till henne och fixade badkläder för vi skulle ner och bada med Elin och Vilma. När vi kom ner till sjön så var Ludde och Daniel där som försökte att putta i oss ! När vi hade badat klart gick jag och Emily hem till Emily för morfar skulle komma och hämta mig för vi skulle grilla hemma. När jag hade ätit fick jag gå ut i stallet och fixa hästarna x) Nu ska jag läsa andras bloggar ! Bloggar mer imon.
/Jossan <3

Tjabba tjena HALLÅ !

Hejsan, det är jag som har bloggen ska fixa headern ikväll eller Bella (min syrra) ska det. Men idag var det skola det såg ut så här:
8.00 - 11.10 hade 5-6:an en NO-dag den var väl sådär !
11.10 - 11.50 lunch och rast
11.50 - 12.00 Edvin redovisade om sina marsvin som han hade med sig till skolan.
12.00 - 14.10 Var det dags att se en film ! Kommer inte ihåg vad den hette men den var bra i alla fall.
Nu sitter jag här och kollar på sommarkläder jag ska visa dom som jag hitar för er snart.


Det är jag som har bloggen ! xD
Bilden bjuder jag på xD

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0