Dagens outfit ;)

tröja carlings | byxor cubus | linna gina tricot |
(det ser ut som jag har byxorna vid navlen har dock inte det utan bilden blev lite fail..

25 januari ;)

Idag på morgonen så såg jag en kasse vid fönstret alla vet väl hur jag är, så såklart kollade jag i den och det var ett laptop stativ till min dator :D
Efter skolan följde jag med Emily hem och vi kollade på tv satt vid datorn chattade mm... Hade jätte kul iaf som jag alltid har med henne :) När jag kom hem gjorde jag min svenska läxa och chattade med Emily, Elin och Adam ;) Måste bara visa en bild på att Emily och jag fortfarande kan vara lite barnsliga men kom ihåg bara lite x)

Dagens outfit :D

Jeans Cubus | tröja bikbok (ny) | linne newyorker |

Dagens outfit :D

tröja gina tricot (ny) | leggings bikbok | (jacka stadium) | (skor Skopunkten) |

Gårdagens outfit ;)

tröja new yorker | linne new yorker | leggings bikbok (nya) |

21 januari

Tjo
har inte bloggat på ett tag nu har värken haft ork eller lust med det.. Men det ska de bli ändring på ;)
Idag efter skolan följde jag och elin med emily hem, för vi skulle till kalmar och kolla på bio och innan det shoppa :D
Åt kina buffé också.. En helt underbar dag med er :) Kommer in bilder på vad jag köpte igår ;)

Dagens outfit

Skjorta Gina tricot
Linne Gina tricot
byxor Cubus

16 januari

Hejsan
har inte bloggat på ett tag nu men nu ska jag göra det. Har inte blivit av eftersom det är skola och så ;)
Men back to the reality.. :D
Åkte till Alsterbro igår vid 16 för vi skulle dansa runt granen ;)
Och efter det åkte jag hem till Emily, när jag kom fram satt ju såklart Emily i köket med datorn.. Sen tog vi ju såklart fram min dator också som jag hade med mig, fixade internet snabbt.. När datorerna var klara drog vi ner till affären. men Emily (smartot) hade inga pengar så hon ringde sin farmor så vi fick möta upp henne ;) Emily trodde hon fick en 50-lapp men det visade sej att hon fick en 100-lapp ;D Alltså hade vi 160 att köpa för ;) Köpte faktiskt upp nästan allt, en massa kakor (munkar), godis, chips osv. När vi hade köpt det gick vi hem till Philip och Freddy och hämtade ett usb som vi skulle ha. När vi kom hem igen satte vi oss vid datorn, sen gjorde vi pizza ;) Emily brände den såklart :) Vid halv 9 började vi lana Left 4 Dead vid 5 la vi oss såklart somnade vi rätt snabbt ;) Lanade alltså 8 h då Vaknade vid halv 11 gick ner käkade frukost och lanade igen har nu typ lanat 12 h sammanlagt :) Och nu ska vi dra till kalmar Emily och Elin f ska dansa så cyo ;)

Dagens outfit :D Linne gina tricot Svart l...

mms_img45747 (MMS)

Dagens outfit :D Linne gina tricot Svart linne new yorker Byxor cubus ;)


Dagens outfit ;)


tröja New yorker
linne h&m
lack leggings Gina tricot

10 januari ;)

Idag var det skola för första dagen efter lovet :s Men det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara :D man fick träffa alla kompisar igen :) Första lektionen var ju tyvärr no med massa meningslösa papper!!
0_o Men jag fick ett busskort idag ;) Men nu måste jag snart gå ut för att mocka och sedan ta in lilla Bisse "Plutte snutte" :) Så bye! 
 

8-9 januari<3


här är några bilder så ni ser nog hur kul vi hade x)
fotograf på dom flesta bilderna: Isabella Axelsson :)

Hejsan ;D

Nu sitter jag här i Bellas rum och bloggar.. Ska snart åka till Kråksmåla och lämna Bella hos Isabella M och dom där, tolka tror jag att dom ska göra. När vi har lämnat dom ska pappa och jag in till bauhouse (stavning) och kolla om någonting till badrummet uppe som pappa håller på med. Sen ska jag leta efter en present till Elin x) En outfit kommer senare måste fixa lite grejer till innan vi åker :)



Frågestund ;)


Eftersom att jag inte har något att göra kan jag väl ha en frågestund x)

Hejsan ;D

Nu har jag inte bloggat på ett tag men det är för just nu har jag lixom ingen lust att blogga med en jul header och design... Så Bella håller nu på att fixa nya grejer. Och idag är det nästan bara 6 veckor kvar tills vi ska till Florida :)

Idag fick jag vakna vid 6.30 eftersom att mamma skulle till läkarn och hon ville att jag skulle följa med, så jag var där i 40 min ungefär satt lixom med mobilen under jackan för jag visste inte om man fick ha den där :D När hon var klar där så åkte vi till kvantum och handlade i ungefär 1 h. Efter det skulle vi till apoteket och eftersom jag hade ett presentkort inne på pafymeri Cazandra där gick vi in och köpte något där. Det blev en Cristina Auiglera (stavning) ;) Nu ska jag fortsätta fixa lite..

Om ni har lust kan ni ge något förslag på vad ni vill att jag mer ska ha på min blogg ;) Och kolla min och elins blogg: www.notresang.blogg.se ;D

RSS 2.0